Kompanija World Wide Multimedia se bavi pružanjem multimedijalnih usluga putem interneta.

Naš tim profesionalnih IT inženjera je mogućnosti da izađe u susret svim potrebama naših korporativnih klijenata. Sem oblasti internet radio striminga, bavimo se i uslugama iz oblasti razvoja aplikacija i sistemskih rešenja za multimedijalne usluge putem interneta.

Uspešno smo razvili softver za prezentaciju reklamnog materijala na televizorima u okviru maloprodajnih objekata. Ovaj softver značajno pospešuje prodaju tako što se na jednom ili više televizora u okviru objekta konstano prikazuje sadržaj koji je trenutno aktuelan. To mogu biti trenutne akcije, džinglovi, reklame i razna obaveštenja. Prednost ovog softvera nad drugim sličnim rešenjima je u tome što su svi televizori pomoću posebnog uređaja povezani na internet tako da je postavljanje novog sadržaja trenutno i veoma jednostavno.

Takodje, razvijamo i testiramo softver za prepoznavanje lica koji je u mogućnosti da kreira statističke podatke o posećenosti nekog objekta, zatim prepoznaje starosno doba, pol pa čak je u mogućnosti da prepozna izraz lica (Zadovoljan, ravnodušan - nezainteresovan, nezadovoljan). Ovaj softver na mail dostavlja statističke podatke koji u mnogome mogu da pomognu u kreiranju boljeg poslovnog okruženja kako za zaposlene tako i za klijente.

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.

JSN Teki template designed by JoomlaShine.com