Imati sopstvenu radio stanicu nije više komplikovano i skupo!


U mogućnosti smo da Vam ponudimo formatiranje i održavanje personalizovane in-store radio stanice koja bi objedinila muzičku sliku u svim Vašim objektima i koja emituje Vaše reklame, najave, džinglove i slično.
Personalizovana brendirana radio stanica se pravi po najsavremenijim svetskim standardima in-store formatiranja muzike, a sve personalizovano prema Vašim specifičnim potrebama i zahtevima.
Pažljivo odabrana muzika za kafiće, restorane, klubove, butike, tržne centre, supermarkete, salone lepote, knjižare, trgovinske lance, hotele, benzinske stanice, kladionice i sve druge delatnosti je jedna od najvažnijih stvari koje će Vaši klijenti prvo primetiti.

Po Vašem zahtevu i potrebama možemo da Vam omogućimo da na jednostavan i pouzdan način svi Vaši objekti imaju prepoznatljiv i jedinstven muzički stil.

Personalizovana radio stanica podrazumeva da se emitovanje odvija sa muzikom selektovanom i „miksovanom“ tako da bude prikladna za Vaše kupce, klijente i poslovne partnere, da program sadrži Vaše reklame i akcije i da se program ne prekida od strane voditelja. Muzika koja se emituje se redovno osvežava novim pesmama, profesionalno je „umiksovana“ tako da nema pauza i tišine između pesama i sve pesme su jednake glasnoće (nivoa).

 Korišćenje Vaše personalizovane internet radio stanice je veoma jednostavno.

Vaš radio može se emitovati na dva načina:

- Prvi je da stanicu emitujete sa postojećeg računara u Vašem objektu. Mi Vam dostavljamo link za slušanje Vašeg radija, koji se startuje samo jednim dvoklikom.

- Drugi način, koji Vam preporučujemo, je da u objekat u kojem želite da koristite uslugu personalizovane radio stanice treba instalirati poseban uređaj za puštanje muzike koji će pri uključenju u struju sam da startuje emitovanje Vaše radio stanice preko interneta. Uređaj se standardnim konektorima vezuje na internet i na postojeći muzički sistem ili razglas u Vašem objektu.

Takođe je bitno da Vam napomenemo da Vaši zaposleni u ovom slučaju neće imati mogućnost da promene stanicu i da će sam uređaj imati BACKUP muziku koju će automatski početi da pušta u slučaju da dođe do prestanka rada interneta. Naravno, po uspostavljanju internet veze, uređaj će se sam „prebaciti“ na program Vaše radio stanice.

Dodatne mogućnosti koje naš servis pruža su:                     

·         Snimanje i produkcija radijskih reklama i džinglova,

·         Ubacivanje Vaših reklama u program Vašeg Radija,

·         Kompletna podrška za bilo koji tehnički problem, po sistemu „ključ u ruke“,

·         Monitoring 24/7 da li su uređaji konektovani i da li emituju muziku u Vašim objektima.

Kako bi ste se uverili u kvalitet onoga što pružamo, možemo da Vam omogućimo 7 dana gratis emitovanja u jednom ili po dogovoru više Vaših objekata. Nakon završenog test perioda, možete da se odlučite da li Vam odgovora naš servis i muzika koju smo izabrali za Vas. Naravno, u svakom trenutku Vam stojimo na raspolaganju za sugestije i korekcije u emitovanju servisa.

Za sve dogovore vezane za cene i kombinacije paketa usluga stojimo Vam na raspolaganju.

 

 

JSN Teki template designed by JoomlaShine.com